سفر کلید فهم زندگی است
img
تلگرام
img
واتساپ
img
تور استانبول
برج گالاتا که در زبان ترکی استانبولی به آن گالاتا کولسی (( Galata Kulesi )) گفته می شود، یکی از نمادهای شهر استانبول می باشد. این برج تاریخی که در قرن 14 میلادی و در سال 1348 بنا شده است، برجی قرون وسطایی محسوب می شود که توسط جنوایی های ایتالیایی و به سبک ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

برج گالاتا | Galata Kulesi

برج گالاتا که در زبان ترکی استانبولی به آن گالاتا کولسی (( Galata Kulesi )) گفته می شود، یکی از نمادهای شهر استانبول می باشد. این برج تاریخی که در قرن 14 میلادی و در سال 1348 بنا شده است، برجی قرون وسطایی محسوب می شود که توسط جنوایی های ایتالیایی و به سبک معماری رومانسک ساخته شده است. برج گالاتا در منطقه ای به نام بی اوغلو و در محله ای به نام برکتزاده قرار گرفته است و درست در شمال شاخ طلایی استانبول ( قسمتی که بخش اروپایی استانبول به دو قسمت تقسیم می شود ) قرار دارد.

 

 

 

این برج استوانه ای سنگی که داری 67 متر ازتفاع و 9 طبقه می باشد، در زمان ساختش یعنی سال 1348 میلادی بلند ترین ساختمان استانبول محسوب می شد. اصلی ترین کاربری این برج در زمان احداث نظارت بر حمل و نقل کشتی ها و شناسایی کشتی های دشمنان بود، اما بعدها از برج گالاتا به عنوان زندان نیز اسفاده شده است. در دوره امپراتوری عثمانی، این برج به برج دیدبانی و آتش نشانی تبدیل شد و به همین دلیل، طبقات بالایی آن بارها و بارها مورد تعمیر و مرمت قرار گرفت. این برج تاکنون حوادث بسیاری را پشت سر گذاشته است که از جمله آنها می توان به دو آتش سوزی که در قرن 18 و 19 اتفاق افتاده است اشاره کرد. در اواخر قرن 19 میلادی نیز، توفان باعث شد سقف و گنبد برج گالاتا از بین برود. برج گالاتا بین سالهای 1965 تا 1967 میلادی مرمت و بازسازی شد تا آماده میزبانی از گردشگران شود. گالاتا در سال 2013 در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.

 

 

قسمت های مختلف برج گالاتا:

1- قسمت ورودی:

در قسمت ورودی برج و قبل از در ورودی تعدادی پله سنگی وجود دارد که لازم است برای ورود به داخل برج از آنها بالا رفت. پس از ورود به داخل و به منظور رفتن به طبقات بالایی برج هم پله های مارپیچ هیجان انگیز وجود دارد و هم این که برای کسانی که توانایی بالا رفتن از پله ها را ندارند آسانسورهایی قرار داده شده است. البته آسانسور برج تا طبقه هفتم بالا می رود و برای رفتن به دو طبقه آخر از پله های مارپیچی می توان استفاده کرد. 

 

 

 

2- سکوی تماشای برج گالاتا:

سکوی تماشای برج گالاتا جذاب ترین قسمت برج می باشد که در واقع اصلی ترین دلیل جذابیت برج برای گردشگران همین سکو می باشد. با قرار گرفتن بر روی این سکو می توان نمای 360 درجه ای نسبت به شهر زیبای استانبول داشت و سایر جاذبه های این شهر را از این سکو تماشا کرد. بهترین زمان برای بازدید از این برج ساعات انتهایی روز است که خورشید در حال غروب می باشد.

 

 

3- رستوران برج گالاتا:

رستوران یکی دیگر از قسمتهای برج گالاتا می باشد. این رستوران در زیر سکوی تماشا قرار گرفته است. سبک چیدمان و معماری این رستوران هم تداعی کننده فرهنگ ترکی است.

 

 

 

 

اطلاعات مورد نیاز:

معرفی موزه مادام توسو استانبول

برای خواندن سایر مطالب وارد مجله گردشگری منشور صلح پارسیان شوید.

جهت رزرو تور و سفر به استانبول با شماره 02162714 در تماس باشید.

 

شما به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟

(5/6)

ارسال دیدگاه

لغو پاسخ